divendres, 29 de febrer del 2008

35 anys

Avui volia escriure sobre el que se sent al fer 35 anys, millor dit el que sento.

Bé, quan m’he posat a escriure aquestes quatre ratlles m’he quedat en blanc.... mira que tenia una parrefada per escriure, però noi, no ser pas que ha passat. Be canviarem de tema i escriurem sobre coses varies.

Us heu adonat de que estan fent a davant de can vives? Estan fent el reclau per els containers que tenim sobre la borera. Serà gràcies a les fotos presentades i les reiterades queixes fetes? Be, ho bo es que ho estan erreglant! Ara esperar si solucionen les altres coses. Ull! Ara no vull ser derrotista, be es cert que de coses bones ja les fan, però es que crec que les coses quotidianes i les coses del carrer, que es per on passem cada dia, han de ser més ben tractades, ja que si tenim un entorn en que la gent si troba a gust, la gent gaudeix més del poble!

Per cert, quina vergonya, aquest dilluns al ple! Jo em els meus dos precs, encara que l’alcalde estava capficat de que eren preguntes, el cas es que vaig fer les dues intervencions, una la de la bardissa , que algú pot pensar que es evident que després de desbrossar s’ha de netejar, però hi ha molta gent que sap que l’històric d’aquest poble ens demostra que s’han començat moltes coses que al final no s’han acabat. I l’altre la de la parada del bus... em sembla que encara es busca la parada de l’Àngel Guimerà, clar!!!! Com que no n’hi ha!!! Perdoneu es al Puig de Terrades! Quin fallo tu!, però creien que es bona idea, no? De canviar la parada de bus de on es ara al tros de desprès de l’estació? Be nosaltres creiem que si! Apa per avui ja en tic prou........

A10ciau

4 comentaris:

Jordi Casals i Prat ha dit...

Jo crec que millor a l'Àngel Guimerà... segur! hehehehe

Anònim ha dit...

Però no haviem quedat que la parada que havíem de canviar era la de Can Matabosch?????...
Ah, que no n'hi ha cap? (he, he, he,...)

Unknown ha dit...

jejeje!!
Sòc Cullunut!! ara ja ser com fer perque la gent deixí comentaris!!!
jejeje

Apa a busar el bus a l'Avinguda Rafael Casanova!!! fins que la posin al carrer Borgonyar.

Albert

David Tanyà Farrés ha dit...

A mi si m'hen posen una al caller Colomer aniré a treballar amb bus!!!!