diumenge, 24 de febrer de 2008

Barri de la CabanyaAquest és el barri on vivim. Avui diumenge 24 de Febrer s’ha fet la inauguració d’un parc, que conté una zona per monopatins, una altre per gaudir d’un pignic , una altre per als més menuts i una per la ubicació de la nova guarderia , que tenen previst començar-la per el Juny.

 

M’ha agradat arribar allà i veure tanta gent, la veritat es que n’hi havia molta. Hi havia gent, no només del barri si no de tot el poble. Val a dir que el dia també ha acompanyat, ja que la temperatura era la adient. Les critiques eren bones, però la pregunta estrella que era en boca de molta gent era..... ho mantindran en condicions? O passarà com moltes zones del poble. Cap esperar de que ho mantindran be.

 

Hi ha agut una exhibició de tots aquests nois tan atrevits fen peripècies amb els seus monopatins, i que cada cop que cauen s’aixequen sense cap problema i tornem-hi!

 

Per aquest esdeveniment, han llogat un inflable molt gros del titànic, la canalla ho ha agraït molt i s’ho han passat d’allò més be.