dimarts, 22 d’abril del 2008

XIV Fòrum d'Inversió


Avui he tingut la satisfacció de que el Projecte de MACRObox Web, S.L. del qual sóc membre, hagi estat escollit per entrar al catàleg del Fòrum d'Inversió, juntament amb 100 emprenedors més. Hem assistit al Fòrum i he de reconèixer que ha estat una experiència molt satisfactòria. Hem pogut escoltar unes ponències de molta qualitat i constatar que el treball fet des de ACC1Ó (CIDEM / COPCA) és un treball molt elaborat, on hi ha una dedicació molt acurada per poder acostar els inversors amb emprenedors com nosaltres. M'hagués agradat molt ser entre les empreses que han pogut fer la presentació en directe, però el sol fet de ser escollit, entre molts altres projectes per formar part d'aquest catàleg, ja és tot un orgull.
Des de MACRObox Web, S.L., seguirem treballant per ser innovadors i poder acostar-nos a aquells possibles inversors, que els pugui interessar el nostre projecte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La feina ben feta més tard o més d'hora es valora. Endavant i no defalliu que el pais i el pobe us necessita. Felicitats a tots!!!!