dimarts, 8 d’abril del 2008

Presentació MACRObox.net


Aquest dilluns dia 7 d'abril, 4 emprenedors d'Osona, David Tanyà, Jordi Espinal, Emili Ortega i un servidor Albert Soldevila, varen presentar el portal www.MACRObox.net .





MACRObox.net vol ser un espai on qualsevol persona amateur o professional tingui la possibilitat de posar a la venda les seves creacions gràfiques, i per altre banda que qualsevol tingui l'oportunitat d'adquirir-les a uns preus raonables. Volem fer possible que tots puguem tenir art a dins de casa, i aplicat a diferents articles tant normals com una cortina, un quadre, una làmpada, etc...

MACRObox.net és una botiga d'imatges on podem comprar disseny gràfic, fotografies, dibuixos, reproduccions, etc. per fer-ne un ús particular i també és una botiga d'articles personalitzables on comprar les propostes d'altres usuaris o crear els teus propis dissenys, amb imatges pròpies o de la nostra galeria.


Tot això fet amb una web completament automatitzada, de tal manera que tota la seva gestió la fem a través de la mateixa web: la creació de proveïdors, la generació de comandes, els pagaments, etc... fent molt àgil i segura l'adquisició de qualsevol dels nostres productes i serveis i el seu corresponent seguiment.

Cal recalcar que les imatges dels usuaris estan sota la Protecció dels drets intel·lectuals, i que de moment nomes se'n pot fer un us no comercial.

En la presentació del portal hi varen assistir al voltant de 40 persones, que varen mostrar molt interès amb el projecte durant els 30 minuts que va durar la presentació.


Ara els responsables dels projecte comencen un període on aniran a diferents llocs per tal de donar a conèixer els seu projecte, ja que (segons paraules dels emprenedors) el primer que s'ha de fer es omplir de contingut el portal per tal que MACRObox.net vagi creixent.


Properament presentaran el portal a escoles d'art de Vic i Barcelona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots. Realment sou un bon equip i treballeu amb molta il·lusió i esforç. Per cert no vaig veure cap representant polític de l'ajuntament!! Que no es creuen el tema del viver d'empreses de serveis ni recolzen les empreses que si ubiquen? Suposo que els vareu convidar, no?

Anònim ha dit...

Vaig trovar-los molt sueltos, aquets nois, em van agredar. Jo tambè vaig trovar a faltar els de l'ajuntament! puder si que no su creuen!