dimecres, 16 de març del 2011

Quant hi topes......

Avui per no perdre la costum tornaré escriure sobre el mateix de sempre... és que m'ho posen massa fàcil.
Aquestes senyal girades per no observar les pintades em malt gust, els cartells penjats indiscriminadament i suposo que per no veure les senyals que ja vaig fer menció en un escrit del 2009 , on encara hi són i l'ajuntament diu que no sap qui les va posar i allà segueixen.... contrasten amb el munt de senyals noves col·locades arreu de torelló, és a dir, col·loquem senyals i les velles deixem que caiguin , que facin mal d'ulls, i que no serveixin per res.

Perquè aquest títol? bé, avui apart de veure aquelles senyals que segueixen estan igual, he fet cua ( poca ) derrera l'autocar que estava descarregant i carregant gent al començament del c. Sant Miquel. Fins aquí no hi ha cap cosa de l'altre mon, oi? bé, doncs si!! fa molt temps, però molt, que aquesta parada de bus és va crear provisionalment per la supressió de la que hi havia al Pont, per les obres que s'hi feien, des de Esquerra vàrem demanar que es pensava fer amb aquesta parada, i la resposta va ser que no ho tenien clar. Ara aquelles obres fa temps que varen acabar, fins hi tot hi ha gent que no sap quines són, i la parada encara segueix sent provisional i de moment sense planificació a curt plaç, suposo que si la parada no fos en mig d'un trencant no passaria res!

Bé, poder si és col·loqués la parada en aquest punt, no crec que fos descabellat, però seria bo marcar-ho correctament i habilitar-ho com a parada. En definitiva voleu dir que costa tant mirar de tenir el poble endreçat i cuidar els petits detalls?
que no és millor caminar sense tenir que anar pensant.... aquesta paperera està xafada, aquí falten rajols , la senyal castigada de cara la paret. Crec que la gent ja te prous preocupacions com perquè vegi coses mal cuidades, en definitiva és el lloc on vivim , oi?
doncs a CUIDAR-LO!!!!

1 comentari:

Jordi Joan ha dit...

Hola Albert.

Gràcies pels teus comentaris i per posar el meu link.

Ens veiem