dimarts, 8 de març del 2011

Casal de Febrer

Hola.. després d'haver passat el casal de Febrer crec oportú fer una petita valoració de com ho em viscut a títol familiar.
Al ser tan proper al carnaval, i al viure com és viu el carnaval en aquest poble, no és d'estranyar que el casal envoltes el tema carnaval, on la canalla varen poder realitzar les seves disfresses i preparar unes actuacions i rua per el divendres. A tot això s'hi ha de sumar les sortides que varen fer a la nau dels carrossaires , on varen poder veure i experimentar l'ambient que si respira i la gran feina que si fa, i ho bé que s'ho passen fent-la.

El casal per nosaltres ha estat un èxit, i des de aquí felicitat a l'empresa Montlleure per la seva feina i per aquest monitors que han sabut engrescar la canalla.
Una de les coses que a anat molt bé ha estat la benavinença entre alumnes dels diferents centres que em promogut aquest casal, un manera de que la canalla comparteixin estones amb nens d'altres escoles i que és relacionin i s'ho passin molt i molt bé. Al fer el casal conjunt ens ha permes poder donar un servei de menjador, el qual em pogut veure que pares de les altres escoles hagin valorat molt positivament la cuina del Fortià Solà, ja que cal reconeixer que tenim una cuinera excel·lent.
Bé no m'allargo més, tornar a felicitar els monitors i cuinera.