dissabte, 15 de setembre de 2012

Presentació d'equips Escola F.C. Torelló

Avui per primer any he assistit a la presentació dels equips de l'escola de Futbol de Torelló. I he anat donat que aquest any el meu fill Jofre s'hi ha estrenat.

Te 5 anys, bé els fa aquesta setmana, i estic sorprès de l'afició que te amb aquesta edat, he de suposar que bé donada dels anys de bonansa que tenim amb el F.C. Barcelona, ja que un servidor diguem que no m'atreu massa el futbol.

Ara, segons cometaris de pares.... es veu que em cansaré d'anar al camp, de cap de setmanes hipotecats per els partits i no ser quantes coses mes!  De totes maneres a mi això em preocupa poc o millor dit gens!, dono per entès que els meus fills han de fer activitats que els agradi i que com jo en el s meus temps , els hi ocuparà caps de setmana...  així doncs tot hi que no m'agrada això d'anar als caps de futbol, ara hi aniré d'allò mes content!

Tornant a la presentació, no m'hagués imaginat mai, tot hi que m'ho havien dit! que hi hagués tanta canalla i no tan canalla que es dediquen al futbol, poder el que he trobat a falta és algun equip femení, mes dels que hi havia!

Així doncs només felicitar al l'escola per el projecte que estan duent a terme i la presentació d'avui!


Salut