dissabte, 4 de juny del 2011

Modesta opiniò

Vaig assistir a un Curs de " Clients contents de veritat " amb el Sr. Joan Elías, he de dir que les seves classes van ser molt entretingudes i plenes de contingut, on va fer participar i molt a tothom. Bé no vull allargar-me amb el que ens va ensenya o transmetre tot i que era interessant, si no que en un dels dies va fer referència a la crisi que estem passant, i va posar sobre la taula que ens queda uns quants anys per no dir molts de crisi, va dir que supereriem els 10 anys. Perquè explico això?
Perquè llegint l'entrevista que surt a l'ARA de L'alemany Wolfgang Münchau , explica sota el seu punt de vista com esta espanya i com creu que anirem i si les coses s'estan fent bé... no entraré al detall, però ell també parla d'una recuperació llarga d'uns 10 anys, i la compara amb la que va patir Alemanya després de la reunificació.

Només dir que estic totalment d'acord amb aquesta entrevista, i malauradement ens haurem d'estrenye el cinturo, però també espreme el cervell amb idees noves i utilitzar eines innovadores que per la promoció econòmica no s'habien utilitzat, i només transmetre que aquesta crisis la passem tots, i que tots em de col·laborar en sortir, no val dir és que aquests no fan rés, que aquestes politiques no serveixen, que, que , que,.... Hem de saber que podem fer nosaltres per el país, i no el país per nosaltres. " en la mesura que podem "

només és una modesta opinió.