dimecres, 14 de desembre de 2011

First Tuesday

Hola
Ahir com moltes altres vegades vaig anar amb el meu company i soci en Davit.T al First Tuesday a Barcelona, uns avens organitzats per Carlos Blanco i Amaia Helguera.
En aquest cas es parlava de e-comerç amb Jesús Monleon cofundador de Offerum, i Xavier Pladellorens CEO a Depor Village.

Com sempre d'aquests avens es treuen conclusions, no sempre van amb la mateixa linea, i cada un te les seves vivències, a mi personalment em va agradar un comentari que va fer en Jesús Monleon, que deia que ell creia amb la gent espavilada, i que havia fet ' xenxullus ' de jove per formar equip, i que si no tens diners per pagar un bon equip de professionals, s'ha de tirar d'agenda d'amistats. Que te molta reó, hi ha molta gent molt bona al nostre costat. 

Aquest post el faig per dir a la gent amb ganes , emprenedors, que anar aquests llocs moltes bagades no et diuen res del que ja saps ' que no vol dir que ho estiguis posant en pràctica ' però el que si que trobes és un caliu de gent amb ganes, molta energia positiva, motivació... bé bon rotllo!

A més a més organitzen uns sopars tertúlia, que estan molt bé, hi ha pluja d'ideas i es fan contactes interessants de molts llocs, i de negocis molt diferents, però que en casos hi ha sinergies interessants... 

Bé res més , des del meu humil bloc felicitar a tot l'equip de First Tuesday.

Salut