dimarts, 12 de juliol de 2011

Gràcies companys


Bé, només faré un escrit curt avui ja que fa dies que no tinc massa temps per escriure. Aquest escrit es per fer una petita reflexió del que m’està canviant la vida el nou canvi de rumb que he fet amb la meva vida laboral.


Fa uns mesos vaig començar a pedalar fort amb el tema de MACRObox, aquest nou recorregut laboral que vaig començar amb molta empenta m'ha fet adonar que no tot és tan fàcil com a vagades ens imaginem, amb això no vull dir que estigui desmotivat o que a hores d'ara no tingui la mateixa " trempera ", si no tot el contrari. Com?

Bé, un cop et poses davant d'un repte i t'adones que aquest repta està superant totes les teves expectatives, el que s'ha de fer es reflexionar i diagnosticar on falles i on creus que no arribes per poder-hi posar remei, això provoca que t’hagis de centrar encara més en el que fas i que fins hi tot hagis de demanar ajuda aquells que t'envolten, no és fàcil! A vagades creiem o volem creure que tenim la certesa de que les coses les fem bé, però moltes vagades ens equivoquem i reconèixer que no estàs a l'altura t'ajudarà a estar-hi! Jo he tingut la sort d'envoltar-me d'un bon equip de treball que són crítics em mi, però també ho son amb ells! i com que tots pedalem amb la mateixa direcció és fàcil d'entendres.

A vagades és difícil entendre una critica com una observació constructiva, però per molt que costi s'ha d’aprendre a recollir aquestes aportacions i mirar d'aplicar-les. Jo que ara predico amb el que s'ha de fer, reconec que a vegades costa hi fins hi tot en algun que altre moment aquestes aportacions que et fan els companys, te les prens com un atac i no com un copet a l'esquena!

Bé ara a superar-me i donar més del que estava donant!