dimecres, 2 d’abril de 2008

PLA DE BARRIS

Hola.

Ahir vaig tenir una reunió que es diu , Consell Municipal de Seguretat Ciutadana, en aquest consell es tracten temes de mobilitat i seguretat. En aquest cas es va convocar per presentar el projecte pel Pla de Barris.
Desprès d'explicar que aquest projecte te una trentena d'actuacions, molt bones per el poble, i d'un valor econòmic molt gran, que es paga amb diners subvencionats en un 50 %...

Desprès de pintar-ho tot molt bonic...

Van dir que per poder-lo assolir, un dels requisits és demostrar que ha estat pensat de forma col·lectiva , vaja en participació ciutadana, amb els diferents organismes participatius i associacions de Torelló.
Bé, la meva pregunta és: si et venen a presentar trenta projectes, que poden ser interessants, però discutibles, i et diuen que alguns ja estan quantificats, i d'altres s'estan fent. I et demanen què et sembla tot plegat... què pot dir la gent més que un "ah! bé, no?"?Just després d'aquesta resposta, l'alcalde anuncia que "farem constar que s'ha debatut i que tots els presents heu estat conforme amb el que s'ha dit".
CORDONS!!! perdoneu l'expressió, però no ha de ser participatiu? que participatiu és dir que SI a una proposta que no s'ha pogut valorar, que et demanen que opinis en 5 minuts? que no ens han fet arribar cap tipus de documentació prèvia, ni tan sols dir que ens faran arribar el que tenen fer per poder-ho valorar!!!!
Em direu... i tu que vares dir?? jo vaig CALLAR!! per què? doncs bé, quan el principal partit de la Ex-Oposició en casos com aquest havia tret tota l'artilleria, quan la resta de representants de la sala opinaven que bé que ho fan els d'aquest govern, quan no hi havia cap cara llarga, menys la meva... em vaig sentir com un BITXO RAR.