diumenge, 30 de març del 2008

Ple 31 de Març

Hola Canalla......
Fa dies que no escric res de res..... avui vull dir que demà es deuran posar a votació els pressupostos al ple.
Jo que fa molt poc que em moc pels voltants de l'ajuntament, dic voltants ja que a dintre només hi entren els sociates i els convergents, jeje.... bé deixem aquest tema fins que es casin en públic.... El que vull dir, és que uns pressupostos que s'haurien de poder discutir en molt temps entre els grups polítics, per poder dir veritablement que es pensa d'ells, i poder aportar contingut per tenir un poble millor, ja que nosaltres no deixem de ser la veu del poble. Quan dic nosaltres vull dir tots i cada un dels regidors, i crec que això té molt a dir, ja que si dins els ajuntaments s'escoltessin uns i altres, es podrien fer moltes coses bones i encertades, però això no es així, sinó que ells fan una proposta única i es porta a votació, segurament abans consensuada entre algun grup polític, a canvi de vés a saber què! i d'aquesta manera no cal que patim, s'aprova i ja ta!!!!

Bé, espero que els pressupostos estinguin plens de propostes interessants i de caire social.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

O sigui, Albert, que un dia abans del ple i encara no saps què diuen els pressupostos? Així és clar que hi votareu en contra, menys feina i llestos!!

Anònim ha dit...

Sobretot si no es tenen els números definitius abans del Ple... com diria aquell: "con ironiiiiiiiiiiia!"

Unknown ha dit...

Hola minona!!

se sap d'uns pressupostos, el que l'equip de govern vol que se sàpiga... i en aquest cas, els que es venen a qualsevol preu poder saben més , que aquells que busquem la participació com nosaltres, a fi de be per el poble.... Però be... si vols passar de ser la minona, a persona et presentes i t'ho explico perquè ho entenguis... la gent amb visió política, dubto que pugui entendre els meus escrits!

roza ha dit...

To all the time
fioricet for sale